Het juiste licht brengt een ruimte tot leven en is bepalend voor de sfeer. Zoek jij een passende oplossing voor jouw kantine, sportruimte of aula? Als audiovisueel specialist denken wij graag mee over de mogelijkheden en staan open voor al jouw wensen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat installaties voldoen aan de nieuwste technologieën, zodat jij helemaal klaar bent voor de toekomst.

Wij bieden professionele geluidsinstallaties met eindeloze mogelijkheden. Hierdoor is er altijd een installatie die bij jouw ruimte, wensen en budget past. Onze geluidsinstallaties sluiten perfect aan bij diverse toepassingen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo heeft elke installatie enkel de benodigde knoppen en worden specifieke instellingen vooraf klaar gemaakt door onze monteurs. Hierdoor kun jij zorgeloos genieten van de verschillende functies. Heb jij een speciale wens? Wij denken altijd in mogelijkheden!

De beste audio-oplossing: zó doen wij dat!

Om de beste oplossing aan te kunnen bieden luisteren we naar jouw wensen en geven wij advies op maat. Hierbij houden wij onder andere rekening met de volgende punten:

  • Wat is de beste opstelling om een disbalans in geluidspieken te voorkomen?
  • Welke plek biedt voldoende draagkracht voor de installatie?
  • Welk geluidsvolume past bij de verschillende plekken in de ruimte?
  • Heeft een ruimte meerdere functies: is een dynamische opstelling nodig?
  • Moet de installatie in de ruimte weggewerkt worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw locatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of persoonlijk advies op maat. Wij komen graag eens bij jou op locatie om mee te denken over passende installatie-oplossingen.